Opleiding en coaching

Home » Opleiding en coaching
Vanaf dag één word je begeleid door experts die op ruime projectervaring terugblikken. Bij Bitconsult krijg je verschillende opleidingen en word je gecoacht door elk project.

dotNET Academy

Ook als startende developer kan je bij Bitconsult terecht. Wij bieden een volledige opleiding aan die jou klaarstoomt voor de projectwereld. Deze opleiding is de perfecte overgang van studeren naar een full time job. Je wordt begeleid door experten met ruime projectervaring en werkt mee aan inhouse development. Na enkele maanden ben je klaar om te vertrekken naar jouw eerste project.

Begeleiding op maat

Tijdens je volledige traject krijg je de begeleiding die je nodig hebt. Ive kan zelf terugblikken op een ruime projectervaring als .NET consultant, gaande van ontwikkelaar tot Scrum-Master en (technisch) teamleader. Ive kent de problemen waarmee je als consultant te maken krijgt en helpt je groeien. Ook de andere senior collega's van Bitconsult kunnen je ongetwijfeld helpen om een betere consultant en .NET-programmeur te worden.

Meer weten over .NET Detachering? Contacteer ons.

Gold Microsoft Partner

Wij zijn Microsoft Gold Partner

Alle studenten die deelnemen aan de dotNET Academy doen examens in het kader van het behalen van een Microsoft Certificaat.

Solliciteren bij Bitconsult?

Interesse in een vacature of de dotNET Academy? Laat ons kennismaken! Neem contact op met HR Manager Jos Verstappen en hij helpt jou graag verder.

Commerciële vragen?

Heb je vragen of zou je over bepaalde dingen nog wat meer informatie willen over bijvoorbeeld IT detachering? Twijfel dan niet en geef Sales Director Ive Verstappen een seintje. Hij beantwoordt al jouw vragen!

Cases / Blog

Dagdagelijkse producten verbonden met het internet

Internet of Things, ja, het is de realiteit. IoT is het verbinden…

De voordelen van consultancy

Iedereen heeft een eigen mening over consultancy. Je bent er voor of…

Veilig profiel in enkele stappen

Het draait allemaal om privacy. Ben jij goed beschermd? Voorkom dat het…