De voordelen van consultancy

Home » Cases/Blog » De voordelen van consultancy

Iedereen heeft een eigen mening over consultancy. Je bent er voor of niet. Wij gaan jou overhalen om ook pro consultancy te worden met onze lijst met voordelen.

#1 Ervaren op korte tijd

Over een periode van 5 jaar bestaat de kans dat jij al in verschillende bedrijven op projecten hebt gezeten. En dat staat heel mooi op jouw CV zonder dat je op een jobhopper lijkt die nergens kan aarden.

#2 Bedrijfswagen

Als je aan de slag gaat bij een consultancy bedrijf mag je er 99% zeker van zijn dat jij een bedrijfswagen krijgt. Niet om plezier ritjes mee te maken natuurlijk. Wel om naar de verschillende projecten te rijden. Want die zijn vaak gelegen in grote steden zoals Brussel en Antwerpen.

Voordelen van consultancy

#3 Werken met wat je wil

Wil je je echt focussen op front-end development? Dan zal jouw werkgever projecten zoeken die daar perfect bij aansluiten. Net zoals de talen die je beheerst en welke programma’s je allemaal kent. Je werkgever zal je nooit op een project plaatsen dat helemaal niet bij jou aansluit.

#4 Blijven leren

Geen enkele klant is hetzelfde. De kans dat je nieuwe dingen zal zien bij elk project is zeer groot. De switch van klant tot klant laat je nog eens kennismaken met verschillende mensen met allemaal andere expertises. Van die ervaren medewerkers kan jij waarschijnlijk altijd nog bijleren en zij ook van jou.

#5 Inhouse opleidingen

Als IT’er moet je er voor zorgen dat je altijd up to date blijft. De meeste consultancy bedrijven geven dan ook inhouse opleidingen voor hun werknemers. Dat tijdens de uren! Dus je hoeft ’s avonds niet meer achter de boeken te kruipen om bij te blijven. Wat een luxe!

De voordelen van consultancy

#6 Afwisseling

Als consultant moet je kunnen omgaan met verandering. Je zal nooit vastroesten op je stoel, want je weet dat je na enkele weken of maanden weer op een andere stoel zal zitten. Je leert telkens nieuwe mensen kennen, nieuwe werkmethode en je zit altijd in een nieuwe omgeving. Kans om je te vervelen? Die is er niet!

Als dat al geen goede voordelen zijn! Voel jij je als een geboren consultant? Dan pas jij misschien wel perfect binnen ons team!

Lees hier meer over onze .NET detachering.

Solliciteren bij Bitconsult?

Interesse in een vacature of de dotNET Academy? Laat ons kennismaken! Neem contact op met HR Manager Jos Verstappen en hij helpt jou graag verder.

Commerciële vragen?

Heb je vragen of zou je over bepaalde dingen nog wat meer informatie willen over bijvoorbeeld IT detachering? Twijfel dan niet en geef Sales Director Ive Verstappen een seintje. Hij beantwoordt al jouw vragen!

Cases / Blog

Dagdagelijkse producten verbonden met het internet

Internet of Things, ja, het is de realiteit. IoT is het verbinden…

De voordelen van consultancy

Iedereen heeft een eigen mening over consultancy. Je bent er voor of…