.NET Detachering

Elke medewerker wordt gematcht met een project dat perfect bij hem aansluit.  Dit is onze “WIN-WIN-WIN” voor de “Medewerker-Klant-Bitconsult”.

Consultancy 

IT Consultancy

Wij zijn als detacheringsbedrijf gespecialiseerd in de .NET-technologie. Bitconsult werkt niet rechtstreeks voor deze bedrijven, maar in onderaanneming voor IT-bedrijven. 

Inhouse opleidingen

Inhouse geven wij verschillende trainingen zodat onze .Netters steeds op de hoogte blijven van de allernieuwste technologische snufjes.

 

Persoonlijke begeleiding

Wij werken in onderaanneming zodat al onze energie kan gaan naar de persoonlijke groei van onze consultants.  Dit zowel van beginner naar .NET-expert.  De coaching gaat verder tot architect en teamlead.

Projecten op maat

Projecten op jouw maat

Iedere consultant wordt gematcht met een project dat perfect bij hem/haar aansluit. Zo kunnen we verzekeren dat ze de projecten tot een goed einde brengen.

Interesse om een echte Fullstack-wizzkid te worden?  Bekijk dan zeker onze vacatures.

Solliciteren bij Bitconsult?

Interesse in een vacature of de dotNET Academy? Laat ons kennismaken! Neem contact op met HR Manager Jos Verstappen en hij helpt jou graag verder.

Commerciële vragen?

Heb je vragen of zou je over bepaalde dingen nog wat meer informatie willen? Twijfel dan niet en geef Sales Director Ive Verstappen een seintje. Hij beantwoordt al jouw vragen!

Cases / Blog

Hoe laat je jouw app opvallen in de App- en Play Store?

De App- en Play Store bevatten ondertussen elks al meer dan 1,5…

Zorg voor een betere beleving op jouw website

Dat kan je met API’s. Maar wat is dat? Het klinkt ingewikkeld….

Avondje fun op kantoor

Onze eerste spelletjesavond is een feit. Met enkele collega’s hebben we een…