Onderaanneming .NET IT consultancy

Home » Onderaanneming .NET IT consultancy

IT wordt meer en meer uitbesteed aan onderaannemers. Bedrijven zoeken naar de optimale manier om met hun ICT om te gaan.

Vanwege de zeer specifieke ICT-technologie en vaak complexe systemen die bedrijven nodig hebben, is outsourcing vaak nodig. Daarnaast is het moeilijk om zelf ICT specialisten te vinden en moeten IT’ers zoals .NET developers zich bijscholen. Dan is het efficiënter om hiervoor een beroep te doen op een ICT-bedrijf in onderaanneming.

Doordat BitConsult in onderaanneming werkt voor andere IT-bedrijven, kunnen we ons zeer gericht toespitsen op de .NET-technologie en het rekruteren, opleiding en begeleiden van .NET-specialisten.

Meer vragen over .NET detachering? Contacteer ons.

 

Scrum projectmanagement in elk bedrijf

Solliciteren bij Bitconsult?

Interesse in een vacature of de dotNET Academy? Laat ons kennismaken! Neem contact op met HR Manager Jos Verstappen en hij helpt jou graag verder.

Commerciële vragen?

Heb je vragen of zou je over bepaalde dingen nog wat meer informatie willen over bijvoorbeeld IT detachering? Twijfel dan niet en geef Sales Director Ive Verstappen een seintje. Hij beantwoordt al jouw vragen!

Cases / Blog

Dagdagelijkse producten verbonden met het internet

Internet of Things, ja, het is de realiteit. IoT is het verbinden…

De voordelen van consultancy

Iedereen heeft een eigen mening over consultancy. Je bent er voor of…

Veilig profiel in enkele stappen

Het draait allemaal om privacy. Ben jij goed beschermd? Voorkom dat het…