Toekomstig .NET expert, dat is Philip

Home » Cases/Blog » Toekomstig .NET expert, dat is Philip

Toekomstig .NET expert

Zijn stage zit er op, 13 weken was hij een deel van ons team en werkte hij mee aan Conexio, een inhouse project bij Bitconsult. Maar geen paniek, het afscheid is maar van korte duur.

Tijd voor fun

Philip is een gedreven student maar maakt toch ook graag tijd voor fun. Uitgaan met vrienden of eens gaan squashen of fietsen zijn zijn favoriete uitlaatkleppen. Tegen gamen zegt hij ook zeker geen nee. Elke middagpauze speelde hij samen met Jarne, stagiaire bij het zusterbedrijf IT4IT Services, Streetfighter || op SNES Mini. Hun ultieme doel: Ive, zaakvoerder van Bitconsult, verslaan. In deze 13 weken is dat nog niet gelukt. Nog wat meer oefenen, jongens!

Philip - Stagiaire Bitconsult

Kalenders & kalenders

Philip werkte samen met enkele vaste developers van Bitconsult aan het project ‘Conexio’. Conexio is software dat verschillende kalenders synchroniseert. Je kan bijvoorbeeld je werkkalender met je persoonlijke kalender synchroniseren. Zo zie je in één kalender al jouw plannen en hoef je niet telkens te switchen tussen je werk- en persoonlijke kalender.

De samenwerking met de vaste developers heeft hem heel snel doen groeien. Elke developer is wel gespecialiseerd in iets anders. Zo leer je van de ene wat meer over UX en van de andere meer over back-end development.

“De afwisseling tussen front-end en back-end vind ik heel fijn.”

Tijdens zijn stage heeft Philip zich voornamelijk bezig gehouden met front-end development en UX. Hij heeft zelfs wat extra lessen gevolgd over UX om het nog beter te begrijpen en goed te kunnen uitvoeren. Want een webpagina moet natuurlijk zeer gebruiksvriendelijk zijn. Maar het was natuurlijk niet altijd front-end, back-end bleef voor hem ook niet vreemd. Als Philip merkte dat hij iets nodig had, dat nog niet geschreven was, probeerde hij dat gewoon zelf. Zelfstandig werken was voor Philip duidelijk geen probleem.

starten als .NET expert

Weerzien in 3 maanden

Wij zijn zeer tevreden van Philip, zo tevreden zelfs dat we hem een vast contract hebben aangeboden. En hebben wij geluk! Want hij tekende dat met veel plezier. Zo nemen we vandaag afscheid van een geweldige stagiaire, maar is het een fijn weerzien in september als hij start aan de dotNET academy. Net zoals ons, kijkt hij uit naar die nieuwe uitdaging.

 

Wil jij ook stage lopen bij Bitconsult of deelnemen aan de dotNET academy?

HR manager Jos ontvangt graag jouw mail!
hr@bitconsult.be

Solliciteren bij Bitconsult?

Interesse in een vacature of de dotNET Academy? Laat ons kennismaken! Neem contact op met HR Manager Jos Verstappen en hij helpt jou graag verder.

Commerciële vragen?

Heb je vragen of zou je over bepaalde dingen nog wat meer informatie willen over bijvoorbeeld IT detachering? Twijfel dan niet en geef Sales Director Ive Verstappen een seintje. Hij beantwoordt al jouw vragen!

Cases / Blog

Dagdagelijkse producten verbonden met het internet

Internet of Things, ja, het is de realiteit. IoT is het verbinden…

De voordelen van consultancy

Iedereen heeft een eigen mening over consultancy. Je bent er voor of…