Avondje fun op kantoor

Onze eerste spelletjesavond is een feit. Met enkele collega’s hebben we een fijne avond beleefd. Doel van de avond? Samen verschillende gezelschapsspelletjes spelen om elkaar toch nog eens wat vaker te zien. (Dat is met een consultancy bedrijf niet vanzelfsprekend). Deze keer was het thema Istanbul. Dat wil zeggen: het gezelschapsspelletje Istanbul en eten bestellen bij de lokale kebabzaak Istanbul. De combinatie voor een geslaagde avond.

spelletjesavond

De avond kan makkelijk samengevat worden als gezellig wat pintjes drinken en volproppen met lekkere hapjes. Maar natuurlijk werd er ook gespeeld. Het spel Istanbul is niet zo eenvoudig om te spelen als je er niets van weet. Gelukkig bestaan er filmpjes waar alles volledig in wordt uitgelegd. Dank u, YouTube! Eens we het spel snapten, werd het een echt top spel. Grondstoffen en geld verzamelen én assistenten bevelen. Wie vindt dat nu niet leuk?

Istanbul is natuurlijk niet het enige gezelschapsspel dat we gespeeld hebben op deze spelletjesavond. Ook de spellen Kolonisten van Catan en Concept kwamen aan bod. We speelden door tot zelfs na middernacht. Een gezellige avond duurt natuurlijk altijd wat langer.

gezelschapsspelletjes

Na de gezelschapsspelletjes schakelde enkele digitale fanaten over naar Streetfighter II op SNES Mini. Met een paar battles werd deze leuke avond afgesloten.

We kunnen met volle zekerheid zeggen dat dit een geslaagde editie was en dat er nog velen mogen volgen. Wat zou het volgende thema zijn? Oosters of misschien wel Western. Spannend!

Solliciteren bij Bitconsult?

Interesse in een vacature of de dotNET Academy? Laat ons kennismaken! Neem contact op met HR Manager Jos Verstappen en hij helpt jou graag verder.

Commerciële vragen?

Heb je vragen of zou je over bepaalde dingen nog wat meer informatie willen over bijvoorbeeld IT detachering? Twijfel dan niet en geef Sales Director Ive Verstappen een seintje. Hij beantwoordt al jouw vragen!

Cases / Blog

Dagdagelijkse producten verbonden met het internet

Internet of Things, ja, het is de realiteit. IoT is het verbinden…

De voordelen van consultancy

Iedereen heeft een eigen mening over consultancy. Je bent er voor of…