Wij zoeken .NET consultants

 

Bitconsult bestaat uit een team van jonge, dynamische .NET consultants. Wil je ook graag deel uitmaken van ons ervaren team gemotiveerde consultants. Dat kan!

 

Ervaren .net programmeurs

Ben je een .net programmeur die persoonlijke groei hoog in het vaandel draagt en heb je al drie jaar relevante werkervaring achter de rug? Droom je er daarnaast van om jezelf te bewijzen tijdens uitdagende projecten en deins je er niet voor terug om te werken buiten je comfort zone en je grenzen te verleggen? Dan ben je bij Bitconsult aan het juiste adres.

 

Onze consultants worden constant bijgeschoold. Wij hechten een groot belang aan de technische .NET-kennis van onze consultants. Daar stopt het niet, ook aan de softskills wordt voortdurend gewerkt. Jaarlijks organiseert Bitconsult minimaal een vijftal opleidingen voor zijn werknemers. Iedere consultant wordt individueel opgevolgd in zijn opleidingstraject en krijgt de mogelijkheid om zich optimaal te ontplooien. 

dotNET academy: de ideale start voor Young Professionals

 Ook als starter kan je bij Bitconsult terecht via ons dotNET Academy-programma. De Academy biedt een kwalitatief hoogwaardig opleidingsprogramma om de overgang van onderwijs naar werk naadloos aan te laten sluiten. Dat biedt voordelen voor zowel werkgever als student. Bitconsult richtte de Academy op, ondertussen is hij al in vier Europese landen actief: België, Duitsland, Nederland en Zwitserland.

Bitconsult zorgt voor de omgeving waar jouw persoonlijke groei centraal staat. Wij focussen op .NET en verwachten van jouw hetzelfde.

Ben je bereid om jouw grenzen te verleggen? Dan is Bitconsult voor jou de place-to-be!

Klik hier voor meer informatie over ons dotNET academy traject.

Laat ons kennismaken!

Neem rechtstreeks contact op met Ive en Jos Verstappen voor een persoonlijk gesprek.

View Ive Verstappen's profile on LinkedIn

e-mail:HR@bitconsult.be

Tel: 016/35.93.70016/35.93.70


Technische .NET How-to's. Sporadisch en to-the-point!


Indien u inschrijft op onze infomail betekent dit dat u maximaal enkele malen per jaar een mailtje ontvangt met daarop de volgende topics:

  • De laatste nieuwtjes uit de Microsoft en .NET-wereld
  • Tips & Truks om .NET-gerelateerde speciallekes op te lossen
  • Hardcore .NET development-informatie
  • Straffe projecten waaraan Bitconsult-medewerkers werken

U kan op elk ogenblik uitschrijven.  Wij spammen u niet.