.NET Detachering in de tussenmarkt

Als IT-onderneming heeft u misschien zelf enkele .NET-ontwikkelaars in dienst.  En niettegenstaande de .NET-kennis die u in huis heeft komt u soms nog voor de situatie te staan de de vraag naar .NET-specialisten uw aanbod overstijgt.  Misschien heeft u niet het juiste profiel in het kader van een specifieke vraag voor een klant?

 

Bitconsult kan u hiermee helpen!  Wij treden op als échte partner en wij lossen samen met u uw .NET-probleem op!  We kunnen dit op verschillende manieren aanpakken.  De meest populaire-traditionele aanpak is detachering.  1 van onze teamleden draait gedurende een tijd mee met uw team of het team van uw klant en intussen wordt het .NET-project goed opgeleverd.

 

 

Onze consultants worden constant bijgeschoold.  Wij hechten vanzelfsprekend een groot belang aan de technische .NET-kennis van onze consultants.  Daarbij blijft het echter niet.  Ook aan de softskills wordt voortdurend gewerkt.  We doen dit door zelf opleidingen te organiseren. 

 

Bitconsult staat ook voor een no-nonsense aanpak met een eerlijke, directe communicatie.  Als er problemen ontstaan op een project proberen we hier samen een oplossing voor te vinden in het belang van alle betrokken partijen.

Ontvang sporadisch updates over beschikbare consultants en de dotNET academy


Indien u inschrijft op onze mailinglijst ontvangt u sporadisch (ongeveer eens per kwartaal) een interessante e-mail met:

  • Een inzicht van de consultancy-profielen die regelmatig beschikbaar komen bij Bitconsult
  • Nieuws over onze recruteringsoplossing voor vaste aanwervingen: de dotNET academy
  • Nieuwtjes over de laatste ontwikkelingen in de .NET-wereld

Laat ons persoonlijk kennismaken!

Neem rechtstreeks contact op met Ive Verstappen (zaakvoerder) voor een persoonlijk gesprek.

View Ive Verstappen's profile on LinkedIn

e-mail:ive.verstappen@bitconsult.be

Tel: 016/35.93.70016/35.93.70


Transparant samenwerken in vertrouwen

De IT-markt is een uitdagende markt waarbij de concurrentie groot is.

 Bitconsult opereert in de tussenmarkt.  De tussenmarkt kent zijn eigen uitdagingen waarbij vertrouwen en transparantie qua samenwerking sleutelelementen zijn.

 Bitconsult begeeft zich niet op de eindmarkt.  Reeds sinds onze eerste stappen in de .NET-detachering die wij in 2004 genomen hebben zijn wij duidelijk gefocust op de tussenmarkt.  Dit verandert niet.  Bitconsult is enkel actief op de tussenmarkt: vandaag én morgen.

Wij werken bijna uitsluitend met bedienden.  Dit zijn mensen waarin wij het volste vertrouwen hebben en wij investeren sterk in persoonlijke ontwikkeling.  Dankzij onze duidelijke focus hebben wij volop tijd en energie om met datgene bezig te zijn dat ertoe doet: ervoor zorgen dat onze consultants uw bedrijf op de best mogelijke manier vertegenwoordigen!

De missie van Bitconsult

Het doen groeien van het bedrijf dankzij een constante groei van elke individuele medewerker en meerwaardecreatie voor onze klanten via het superieur toepassen van de .NET-technologie.